<h1>Om Lars</h1>

Om Lars

Jeg kæmper for en fri og lige adgang til sundhed for alle, uanset baggrund. Når man bor i Region Hovedstaden skal det offentlige sundhedsvæsen levere behandling i høj kvalitet til tiden og hele tiden. Der er grupper i samfundet, der ikke får den hjælp, de har behov for. Det skal vi gøre noget ved. Vi skal styrke psykiatrien samt blive bedre til at inkludere udsatte grupper.

Derudover skal vi fremme og styrke den kollektive trafik, busser, lokalbane og letbane, og ikke mindst cyklismen. Vi skal nedbringe trængsel og udledning af CO2 fra trafikken. Det skal bidrage til at løse klimaudfordringen!

Min historie

Den 1. maj 1974 blev jeg født på et lille sygehus i Give i Jylland, hvor jeg voksede op på landet. Jeg har læst samtidshistorie i Odense inden jeg i 2001 flyttede til København, hvor jeg i dag bor på Østerbro sammen med min kone Stine, vores børn Carl, Alma og Anton samt vores dejlige labrador Cody. Jeg har i flere år arbejdet i AOF med folkeoplysning og udbredelse af uddannelse og opkvalificering.

Jeg blev valgt som regionspolitiker i november 2009 og har siden da arbejdet med sundhed, uddannelse, miljø og trafik. Jeg kæmper for et sundhedsvæsen i Region Hovedstaden med fri og lige adgang til behandling af højeste kvalitet, og hvor alle mødes med respekt og værdighed. En region med gode uddannelsesmuligheder, en region hvor vi passer på miljø og klima, og hvor vi satser på kollektiv trafik og cyklisme.

BM0439 Lars Gaardhoej 7875